MM je dizajn studio koji vode kreativci iz različitih oblasti
MM razumije, istražuje, definiše, osmišljava, kreira... 
MM se bavi grafičkim dizajnom, web dizajnom, online marketingom...

Mi znamo kako da vašu ideju predstavite publici na najbolji mogući način. Mi ne pravimo razliku između velikih i malih projekata – svakom pristupamo tako da krajni rezultat bude reprezentativan i ponos kompanije ili brenda koje predstavlja.  Naši glavni aduti su posvećenost, kreativnost, iskustvo, visok kvalitet rješenja...

Grafički

Dizajn

Grafičko rješenje je vizuelna lična karta kompanije ili brenda. Moderan, kvalitetan dizajn koji prati standarde poručuje da su i  kompanija ili brend upravo takvi.  Vizuelna poruka pravi razliku, uvijek!


Kvalitetan dizajn zahtijeva stručnost, kreativnost i iskustvo. Naš tim posjeduje sve te kvalitete, i više od toga. Vjerujemo u devizu da djela govore više nego riječi pa smatramo da će naši radovi biti najbolja potvrda navedenog. 

WEB

Dizajn

Neka vaša internet prezentacija bude drugačija od ostalih. Prateći najsavremenije standare i zahtjeve internet tehnologija, svi naši web projekti su izrađeni tako da se prilagođeno prikazuju na različitim uređajima i veličinama ekrana. Ne morate da brinete da li posjetioci vašeg sajta pristupaju sa desktopa, laptopa, tableta ili telefona. Sa svih uređaja prikaz će biti isti: jasan i pregledan. Unikatni dizajn prilagođen specifičnim potrebama vaše kompanije, strategiji i zahtjevima, učiniće da se izdvojite od konkurencije i navesti klijente da izaberu upravo vas.


Kada tim prati važeće web i dizajn standarde i uz to ima bogato iskustvo, rezultat može biti samo jedan: kvalitetan i reprezentativan sajt. Kvalitetna prezentacija na webu prevashodno zavisi od dizajna i organizacije sajta. Moderan i skladan dizajn i dobra organizacija čine da se posjetilac zadrži na sajtu i posveti mu punu pažnju. Mi pravimo sajtove koji se ne zaobilaze i zaboravljaju, već im se vraća, upravo zbog vizuelne prijatnosti i organizacije koji čine da se posjetilac lako snalazi i dolazi do informacije koja mu je potrebna, bez lutanja i trošenja vremena. 

ONLINE

MARKETING

Marketing kroz digitalne kanale Vam omogućava da veoma brzo istražite potencijalne klijente, njihove potrebe, navike i način razmišljanja, zatim da dobijene informacije iskoristite da kreirate jasne i precizne poruke koje će kod te ciljne grupe formirati sliku o Vašem brendu i podstaći ih da kupe proizvod ili uslugu. Naš tim, osim što posjeduje tehnička znanja u oblasti izgradnje i upravljanja digitalnim kanalima, kao što su web stranice, društvene mreže i pretraživači, specijalizovan je i za definisanje i sprovođenje digitalnih komunikacionih strategija koje vode do ostvarenja zacrtanih marketing ciljeva. Mogućnost mjerenja rezultata svih preduzetih aktivnosti pokazuje koje aktivnosti i u kojoj mjeri doprinose ostvarenju marketinških ciljeva. Zahvaljujući tome, naš tim je u mogućnosti da u potpunosti eliminiše trošenje resursa na digitalne aktivnosti koji ne vode ka ostvarenju zacrtanih ciljeva.